SPOR

TEKERLEKLİ BASKETÇİLER, ÖZER’İ ZİYARET ETTİ

TEKERLEKLİ BASKETÇİLER, ÖZER’İ ZİYARET ETTİ

TEKERLEKLİ BASKETÇİLER, ÖZER’İ ZİYARET ETTİ
28-11-2014 19:32
Google News

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi’nde Batman’ı temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Nasreddin Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’i makamında ziyaret etti.

2013–2014 Basketbol sezonunda kısmî sponsor olan İl Özel İdaresi’ne teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Kaya “2013–2014 Basketbol Sezonu’nda Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız grubunu 1. bitirip, play-off mücadelelerine katılım hakkını elde ederek Batman’ı en iyi şekilde temsil etti. Sponsorlarımızdan biri olan İl Özel İdaresi’ne, bizlere sunmuş oldukları katkılarından dolayı Vali Azmi Çelik ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’e teşekkür ediyorum. Takımımız, Batman’da yaşayan engelli bireylerin sosyal aktivitelere ve sosyal yaşama katılımlarında devamlılık sağlamaktadır” dedi.

ENGELLİSİNE SAHİP ÇIKMAYANLAR ENGELLİDİR

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Nasreddin Kaya’nın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Engellisine sahip çıkmayan toplumlar, engellidir. Bu sebeple bizler de kurum olarak engellilerimize imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki günlerde Batman’da kurulan Ampute Futbol Takımı’na da ulaşım desteğinde bulunacağız. Geçtiğimiz sezon Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsor olarak başarılarında pay sahibi olmamız bizleri son derece gururlandırmıştır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?