SPOR

TEKERLEKLİ BASKETÇİLERDE HEDEF: GALİBİYET!

2016–2017 sezonunun ilk devrenin son maçını Diyarbakır’da Diyarbakır Bedensel Engelliler ile oynayacak olan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ilk devreyi lider olarak tamamlamak istiyor.

TEKERLEKLİ BASKETÇİLERDE HEDEF: GALİBİYET!
06-01-2017 20:39
Google News

Yeni Sezon da ligin ilk devresinde şu ana kadar oynadığı 10 maçtan 7 galibiyet 3 yenilgi alan Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2. Lig Garanti Bankası Bölgesel Lig E Grubunda Van Bedensel Engelliler ve Mardin Kızıltepe Takımlarıyla kıyasıya liderlik mücadelesi veriyor.

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı hafta sonu Diyarbakır deplasmanında oynayacağı ilk devrenin son maçını kazanıp ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istiyor.

Ligin ilk yarısının son maçına ilişkin açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya “Diyarbakır Bedensel Engelliler ile yapacağımız maç için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu önemli maçta deplasmanda galip gelerek, Play Of hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Ayrıca grubumuzu lider olarak tamamlama arzusu içindeyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete