GÜNDEM

TEKİK, ‘GENEL MÜDÜR SÖZÜNÜ TUTSUN’

TEKİK, ‘GENEL MÜDÜR SÖZÜNÜ TUTSUN’

TEKİK, ‘GENEL MÜDÜR SÖZÜNÜ TUTSUN’
26-08-2014 12:15
Google News

Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Mesut Mustafa Tekik, TPAO Genel Müdürü Besim Şişman’ın “işçilere yönelik bir skala çalışması var” sözlerine karşılık basın açıklaması yaptı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Besim Şişman’ın, Batman’da bu yıl içinde yaptığı toplantıda işçilere kök ücretlerinde bir düzeltme yapılabileceğini resmi olmasa da duyduklarını söyleyen Mustafa Tekik “Besim Şişman’ın TPAO’da çalışan işçilere yönelik skala çalışması yapıyoruz, bir ücret iyileştirmesi çalışması var dediğini duyduk. Ama açık söylemek gerekiyorsa bu iş resmileşmeyene kadar üyelerimizin, işçi arkadaşlarımızın bordolarına yansımayana kadar bu işi kabul edip olmuş saymamız mümkün değil. Çünkü bürokrasi çarkı içerisinde bu engellenir mi, kabul edilmemesi gibi bir durum söz konusu oldu mu, olur mu gibi kaygılarımız var” dedi.

SÖZÜNÜ TUTSUN

Mustafa Tekik, konuşmasının devamında “daha önce işçi huzurunda ve basının huzurunda zikrettiği bu skala çalışması ne durumda? Sayın TPO Genel Müdürü bunu bir iki yerde dediğim gibi dile getirmişti. Bunun ne durumda olduğunu, kabul edilip edilmediğini, bütün işçi arkadaşlarımızı kapsayıp kapsamadığını, limitin ne olduğunu açıkçası iş veren tarafı bizimle paylaşmadı, biz de merak ediyoruz. Besim Şişman skala çalışmamız var demişse o zaman sözünü tutsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete