GÜNDEM

Teklif Çağrısı İlanı

Teklif Çağrısı İlanı

Teklif Çağrısı İlanı
29-12-2014 19:22
Google News

 

T.C.

DİCLE KALKINMA AJANSI

Mali Destek Programı

Proje Teklif Çağrısı

 

Teklif Çağrısı Adı: Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı

Referans Numarası: TRC3/14/KÇA

 

Dicle Kalkınma Ajansı, yürütmekte olduğu “Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında uygun proje başvurularının kendisine sunulması amacıyla ilana çıkmış bulunmaktadır.

Söz konusu programa ait ilanın tam metnine www.kalkinma.gov.tr  www.mardin.gov.tr, www.batman.gov.tr, www.sirnak.gov.tr ve www.siirt.gov.tr internet adreslerinden; detaylı bilgiye (başvuru rehberi ve eklerinin tamamına) ise  www.dika.org.tr ve malidestek.dika.org.tr   internet adreslerinden ulaşılabilecektir.

Başvurular, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılmalı ve yapılan başvurunun sistemden alınan çıktısı elden en geç 02.03.2015 saat 17.30’a kadar Yatırım Destek Ofislerine veya Ajans Merkez Ofisi’ne teslim edilmelidir. Kargo veya posta yolu ile gönderilecek başvurular aşağıda açık adresi verilen Ajans Merkez Ofisi’ne yine en geç aynı tarih ve saatte ulaşmış olmalıdır. Posta ve kargoda yaşanan gecikmeler dikkate alınmayacağı gibi belirtilen tarih ve saatten sonra ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlanen duyurulur.

 

Adres                   : Dicle Kalkınma Ajansı 

  Ensar Mah. Nusaybin Caddesi No:32 47100 Artuklu / MARDİN

Telefon               : 0 482 212 11 07 / 444

Faks                      : 0 482 213 14 95

İnternet sitesi  : www.dika.org.tr

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete