SPOR

Teknik Direktör, hedef büyüttü; “Süper Lig hayalimiz var”

TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, yeni sezon kamp hazırlıklarını değerlendirdi.

Teknik Direktör, hedef büyüttü; “Süper Lig hayalimiz var”
28-07-2023 09:29
28-07-2023 09:32
BATMAN
Google News

“SÜPER LİG HAYALİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ BEKLİYORUZ”

2023-2024 sezonu hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip, Kızılcahamam 1. etap kampını 31 Temmuz'da tamamlayacak. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay “Petrolspor, camiaya bir vizyon oluşturmuş, üç yıl gibi bir sürede Süper Lige çıkmak gibi bir misyon edinmiş. Bu bize inandırıcı geldi. Bu bizi ikna ediciydi. Biz de bu vizyonun bir parçası olmak istedik. Yönetimin hem kurumsallaşma adına hem lige çıkma adına önemli eylemleri var. Şu andan itibaren şehrin ya da ülkenin siyasetçileriyle de kendini anlatıyor. Süper Lig hayalinin gerçekleşmesini bekliyoruz. Antrenörlerin ligi olmaz. Antrenör, kendisine ihtiyaç duyulan her yerde futbola hizmet etmekten görevlidir. Çünkü biz ekmeğimizi buradan kazanıyoruz. Dolayısıyla eve ekmeği buradan getiriyoruz. Seçme şansımız yok. Görev yapma mecburiyetimiz söz konusu” dedi.

“ŞEHRİN KÖRÜ KÖRÜNE SEVDASI VAR”

Süper Lig hayali için fedakarlık yapılması gerektiğini belirten Akçay “Elimizden geleni yaparak bu yolculuğun tamamlanmasını sağlamak zorundayız. Bu yolculukta yönetimin, halkımızın ve Batman Petrol Kulübümüzün yanındayız. Şehrin körü körüne sevdası var. Ya benim ya toprağım diyen bir anlayış var. Bu da camianın yaşamını sürdürmesini sağlayan bir anlayıştır. Sevgi temelli bir sahiplenme var” dedi.

“YÖNETİMLE VE BAŞKANLA İLİŞKİLERİMİZ ÇOK İYİ”

Kamplara ilişkin bilgi veren Akçay “Kamplar 2 etap olarak düşünülür. 1. etaplar adaptasyonu içerir. 2. Kamp, müsabakalar ve hazırlık müsabakaları ve kendi içimizde bazı organizasyonlar yapmamız gereken bir bölüm. Eksikleri tamamlamanız gerekiyor. Bu nedenle yedi hazırlık maçı planlamış durumda. Transfer çalışmaları olumlu gidiyor. Yönetimle ve başkanla ilişkilerimiz çok iyi. Birbirimizi destekliyoruz. Ortak bir konsorsiyum oluşturuyoruz. Yavaş gidiyoruz ama doğru oyuncular üzerinde hem fikir oluyoruz. Başarı, bakkalda satılmıyor. Kimse, başarı merdivenlerini eli cebinde çıkmamıştır. Dolayısıyla işler zordur. Zor anlarda birbirine sahip çıkan camialar buna ulaşıyor. Bizim de camiamızın başarılı olabilmesi için her mihenk taşı her camianın içinde yer alan insanların bu vizyona uygun şekilde davranmaları da gerekli bir durumdur” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete