SPOR

Teknik direktörden sinerji mesajı; “Yolumuza devam edeceğiz”

TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, Ergene Velimeşespor müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu. Toros, kısır ataktan şansız gol yediklerini söyleyerek maç ritimlerinin artırmalarını gerektiğini belirtti. 

Teknik direktörden sinerji mesajı; “Yolumuza devam edeceğiz”
18-09-2023 12:12
18-09-2023 12:13
BATMAN
Google News

İLK MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Bu sezon 3.Lig 2. Grupta mücadele eden TPAO Batman Petrolspor, ligin ilk maçında Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor ile karşılaştı. Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, müsabakadan 1-1’lik eşitlikle ayrılarak hanesine 1 puan yazdırdı.

“GALİBİYET GOLÜNÜ BULAMADIK”

Müsabaka sonrası maçı değerlendiren Teknik Direktör Mesut Toros “İlk maçımızda 25, 30 dakika maçın hâkimiydik. Rakibin yapılan analizler sonucunda zayıf bölgelerden istediğimiz pozisyonları bulduk ancak değerlendiremedik. İlk yarının genelinde oyuna hâkim olmuştuk. Rakibin kısır ataklarından birinde şansız bir şekilde gol yedik. Devre arasında hem taktiksel hem de motive edici konuşmalardan sonra 2. yarıya hızlı başladık. Daha çok pozisyon üreterek attığımız golle beraberliği yakaladık. Baskımızı maç bitene kadar sürdürdük. Ancak galibiyet golünü bulamadık. Maç ritmimizi artırmamız gerek. Oyuncularımız 5 günlük süre içerisinde geri bildirimleri iyi anlamda ortaya koydu, taktiksel disipline sadık kalarak ilerleyen zamanlarda çok daha farklı zevk veren bir oyun ortaya koyacaklarını gösterdi. Kendilerini tebrik ederim. Bu zorlu Lig mücadelesinde birlikte büyük bir sinerji yaratarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. (Necdet Çakır/sonsoz.net)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete