GÜNDEM

TEKNİKERLER, 5 NİSAN’I ZİYARETLERLE GEÇİRDİ

Teknikerler Birliği İl Başkanı ve Veterinerler Komisyonu Başkanı Nimetullah Durmaz ile İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Zengin, 5 Nisan Teknikerler Günü nedeniyle kurumlara nezaket ziyaretlerinde bulundu.

TEKNİKERLER, 5 NİSAN’I ZİYARETLERLE GEÇİRDİ
06-04-2016 21:04
Google News

TARIM MÜDÜRÜ TARAFINDAN BELGE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Başkan Durmaz ve Başkan Yardımcısı Zengin, ilk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Nurettin Kıyas, Batman ve çevre illerden teknikerlerin katılımı ile kentte gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı Başkan Durmaz ile Başkan Yardımcısı Zengin’e teşekkür belgesi verdi. Etkinliğin, Türkiye’de bir ilk olduğunu hatırlatan Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Nurettin Kıyas “Teknikerler Birliği Batman İl Başkanlığı, Türkiye’nin farklı illerinden teknikerleri Batman’da ağırlayarak güzel bir etkinliğe imza attı” dedi.

 BELEDİYE EŞ BAŞKANLARI İLE BULUŞTULAR

Daha sonra Batman Belediyesine geçen Başkan Durmaz ve Yardımcısı Zengin, Belediye Başkan Vekili Hürriyet Kaytar ve Başkan Yardımcısı Semra Güneş’le bir araya geldi. 5 Nisan Teknikerler Günü’nü kutlayan Başkan Vekili Kaytar, sokak hayvanları ile ilgili yapacakları çalışmalarda teknikerlere çok iş düştüğünü kaydetti. Başkan Vekili Kaytar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Teknikerler Birliği İl Başkanı Nimetullah Durmaz ise 5 Nisan Teknikerler Günü nedeniyle gerçekleştirdikleri ziyaretlerde samimi sohbetlerinden dolayı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kiyas ile Başkan Vekili Hürriyet Kaytar ve Başkan Yardımcısı Semra Güneş’e teşekkür etti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete