GÜNDEM

TEKNOKENT İHALEYE ÇIKIYOR

Batman Üniversitesi’nde kurulması planlanan Teknokent için ihale sürecine girildi.

TEKNOKENT İHALEYE ÇIKIYOR
14-02-2020 18:36
Google News

 

Batman Üniversitesi’nde Batman Teknokent Projesi Toplantısında Vali Hulusi Şahin, Teknokent Projesinin mimari proje onayının kısa süre içerisinde tamamlanacağını duyurdu.
Toplantıya, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Dr. Öğr. Üyesi Hakan Karakaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hasan Gül, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş katıldı. 

VALİ, ANKARA’DA TEKNOKENT’İ GÖRÜŞTÜ

Vali Şahin, Ankara’da Sanayi Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit ile Batman Teknokent, 1. OSB alt yapı çalışmaları ve 2. OSB yer tespiti konularını görüştüğünü açıkladı. Vali Şahin, Batman Teknokent Projesinin mimari proje onayının kısa süre içerisinde tamamlanacağı müjdesini verirken, ihale hazırlıklarına başlanılması talimatını verdi. Vali Şahin, ayrıca 1. OSB alt yapı çalışmaları için gerekli bütçenin onaylanacağı ve 2. OSB yer seçimi için Bakanlık Yetkililerinin Batman’a geleceğini de belirtti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete