GÜNDEM

TEKNOLOJİ FAKÜLTELERİNİN DEKANLARI, BATMAN’DA…

Batman Üniversitesi tarafından 25 Üniversitenin Teknoloji Fakültesi Dekanının katılımı ile 10. Teknoloji Fakültesi Dekanlar Toplantısı düzenlendi.

TEKNOLOJİ FAKÜLTELERİNİN DEKANLARI, BATMAN’DA…
10-12-2017 15:52
Google News

Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un ev sahipliğinde, Batıraman Kampüsünde düzenlenen toplantıda “Bilim, Sanayi ve Teknolojik Gelişmelere Yönelik Olarak Teknoloji Fakültelerinin İzleyeceği Stratejiler, Teknoloji Fakültelerinin Öğretimi ve Sahadaki Uygulamalar” konulu sunum yapıldı.

“FAKÜLTELERİN MİSYONU, SEKTÖR ODAKLI MÜHENDİS YETİŞTİRİLMESİ”

Toplantıya video konferansla bağlanan YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, teknoloji fakültelerinin öğrenci profili, teknoloji fakültelerinin misyonu ve devamlılık esasları konusunda sunum yaptı, sorulara cevap verdi.

“TEKNOLOJİ FAKÜLTELERİNİ YAŞATACAĞIZ”

10. Teknoloji Fakültesi Dekanlar Toplantısı’nda konuşan Rektör Durmuş “Teknoloji Fakülteleri, Türkiye’nin üniversite ile sanayi bölgeleri arasında köprü olan, uygulama ve tasarım alanında mühendisi yetiştiren fakültelerdir. Bu fakültelerin daha başarılı olması için bazı sorunlar aşılmalı” dedi. Toplantıda Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Varol, Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Prof. Dr. Osman Göktaş sunum yaptı. (Üniversite Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete