GÜNDEM

TEKSİAD’DAN BATSO VE SGK ZİYARETİ

Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alaettin Ökten’i ziyaret etti.

TEKSİAD’DAN BATSO VE SGK ZİYARETİ
06-03-2020 17:50
Google News


BATSO’yu ziyaret eden TEKSİAD Yönetim Kurulu: şehrimizin en büyük iş sektörü olan tekstil sektörünün Batman Ticaret ve Sanayi Odasında tekstilciler grubu olarak yer alması gerektiğini vurguladı. Dernek Başkanı Mehmet Ali Öztürk tekstilcilerin sanayi odasında tekstilciler grubun Batman ekonomisinde söz sahibi olabilmesi ve kendini temsil edebilmesi, şehrimizin en büyük sorunlarından biri olan işsizliğe karşı daha etkin çalışabilmesi, kurumsallaşması ve markalaşması için kendini ifade etme olanaklarının da sağlanması gerektiğini belirtti.  BATSO Başkanı Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip tekstilciler ayrı bir grup sözü vererek şehrimizde tekstil sektörünün gelişmesi için katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti. 
2. ziyareti SGK’ya yapan heyet, SGK İl Müdürü Alaettin Ökten ile görüştü. Ökten ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yaptığı açıklamada, tekstil sektörünün gelişmesinin hem Batman hem de ülke ekonomisi için faydalı olduğunu belirtti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete