GÜNDEM

TEKSTİL ÇALIŞTAYI, SALI GÜNÜ…

Batman İş Kur Müdürlüğü, istihdam programında “yıldız sektör” olarak kabul edilen tekstil sektörüne yönelik serbest kürsü çalıştayı düzenleyecek.

TEKSTİL ÇALIŞTAYI, SALI GÜNÜ…
03-08-2017 20:42
Google News

Tekstil sektörünün sorunları, rekabet durumu, firmalar arası ilişkileri, üretim çeşitliliği, İş Kur’la çalışmaları ve insan kaynakları sorunlarını çözüme kavuşturmayı amaçlayan çalıştay, Salı günü saat 14.00’de Mezopotamya Otelde yapılacak. Tekstil sektörünün ileri vadede kurumsal, profesyonel ve markalaşma süreçlerinin doğru ve hızlı gelişimi için düzenlenecek olan çalıştaya, yetkili ve işverenler davet ediliyor.

SONUÇ BİLDİRİSİ, KİTAPLAŞTIRILACAK

Çalıştayın sonuç bildirisinde, tekstil firmaları arasındaki haksız rekabetin önlenmesi ve firmalar arası ilişkilerin karşılıklı kazan-kazan ilkesine göre oluşmasına yönelik kararlara yer verileceğini belirten İş Kur Müdürü Besim Eviz “İstihdam yıldızlı tekstil sektörün Tanıtım ve Rekabet Kitabı hazırlanacak, tüm ilgili ulusal firmalara ulaştırılacak. Tüm firmalarımızı tanıtıcı ortak bir web sitesi hazırlanacak. 6 ayda bir istişare toplantısı, bir firmada yapılacak. Tüm bunlar, sektörün daha iyi ve sürdürülebilir bir istikrara kavuşması bakımından önemlidir” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete