GÜNDEM

TEKSTİL FABRİKASI CAYIR CAYIR YANDI

60 işçinin çalıştığı bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Maddi hasara neden olan yangında Belediye itfaiye eri de dumandan zehirlenerek tedavi altına alındı.

TEKSTİL FABRİKASI CAYIR CAYIR YANDI
22-07-2015 20:39
Google News

Edinilen bilgiye göre olay, Diyarbakır yolu üzerinde bulunan eski tekel binasında kurulan tekstil fabrikasında meydana geldi. 60 personelin çalıştığı tekstil fabrikasında elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın, kısa sürede fabrikanın tamamını sardı. Yangın, başka bir fabrikanın çalışanları tarafından fark edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi, kapı ve camları kırarak yangına müdahale etti. Yarım saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.

MAKİNE VE TEKSTİL MALZEMELERİ YANDI

Yangının çıktığı saatlerde fabrikada kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçerken, içerideki makine ve tekstil malzemeleri ise yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangına müdahale ederken dumandan zehirlenen itfaiye erine, ilk müdahaleyi ise çalışma arkadaşları yaptı. Olaya ilişkin bilgi veren Belediye İtfaiye Müdürü Muzaffer Çınar, yangının çıkış nedeninin elektrikten olabileceğini ancak ekiplerin yapacağı incelemelerin ardından netlik kazanacağını ifade etti. Polis, tekstil fabrikasında çıkan yangın ile ilgili inceleme başlattı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete