GÜNDEM

TEKSTİLCİLER DERNEKLEŞTİ

Son 10 yılda Batman’ın en büyük iş sektörü haline gelen, 25 bin işçi ve 200 işletmeyle Batman’ın en büyük sektörü olan tekstil sektörü işverenleri, Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği’ni (TEKSİAD) kurdu.

TEKSTİLCİLER DERNEKLEŞTİ
03-02-2020 16:18
Google News

 

TEKSİAD’ın Olağan Kurulunda Halil Yaşar, Mahmut Eren, Orhan Alsancak ve Mehmet Can Önür, divana seçildi. Divan Kurulu Başkanı Halil Yaşar, 150 bin kişinin dolaylı ve doğrudan tekstil sektöründen faydalandığını vurgularken, tekstil sektöründe tek çatı altından tek çatı güç birliği yapılması gerektiğini söyledi. Salon Diva’da tek listeyle yapılan seçimde TEKSİAD Başkanlığına Mehmet Ali Öztürk seçilirken, Dernek Yönetimine Tekstilciler Hasan Kılıç, Halis Kaya, Bedri Çiçek, Yılmaz Aslan, Suat Tüzer, Cengiz Kaptanoğlu, Suat Savaş, Mehmet Ceylan, Ferit Eren, Cevat Ekinci, Hüseyin Akıncı, Veysel Tekin ve Mahmut Ekinci yer aldı.

Başka Öztürk, “Büyüyen tekstil sektörüyle beraber hedefimiz istihdamın artmasına katkı sağlayacağız. İşsizliğin en yoğun olduğu illerden biri olan şehrimizde hedefimiz, istihdam sayısını 30 binlere çıkarmaktır” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete