SİYASET

“Tekstilin gelişmesinde payımız var”

Yeni dönemde de aday olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, görev sürecinde yaptığı çalışmaları kamuoyuna hatırlatmaya devam ediyor.

“Tekstilin gelişmesinde payımız var”
22-09-2022 16:27
22-09-2022 16:30
BATMAN
Google News

 “TEKSTİLİ İSTİHDAMIN LOKOMOTİFİ YAPTIK”

Başkan Demir, 10 yıl önce bir firmayla başlayan tekstil yatırımlarının bugün önemli bir noktaya ulaştığını belirterek “Tekstilde şu an Batman’da resmi rakamla 42 bin kişi çalışıyor. Tekstilcilerle birlikte bizim ve TEKSİAD’ın da bunda payı büyüktür. Batman'da 252 tekstil firması ve 40 bini aşkın tekstil çalışanımız var. 2018 yılında BATSO olarak tekstil sektöründeki yeni makinelerin sergilendiği fuar açtık. BATSO ve paydaşlarımızla ileri teknoloji hazır giyim ve dikiş makineleri fuarı açtık. Batman’ın gelişmesi noktasında etkili çalışmalar yaptık. Tekstil sektörünün gelişmesi için desteklerimiz devam edecek” dedi.

EĞİTİMLERE AĞIRLIK VERDİK

ticaretin kolaylaştırılması ve kalkınması için üyelere birçok eğitim ve seminer düzenlediklerini belirten Demir “Dış Ticaret Eğitimi, Vergi Uygulamaları Eğitimi, Mesleki Yeterlilik Eğitimi, Kurumlaşma ve Kurumsal Kimlik Oluşturma Eğitimi,  Müşteri Memnuniyeti Eğitimi, Girişimcilik Eğitimi, KUYAP Semineri (KOBİ’lere yönelik küresel ekonomideki değişimlere uygun yeteneğinin arttırılması ve geliştirilmesi) ve AFAD Farkındalık Semineri düzenledik. BATSO olarak her zaman girişimcimizin, işverenimizin ve üyelerimizin yanında olacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete