GÜNDEM

TELEFON DOLANDIRICILARINA BASKIN!

Aralarında Batman’ın da bulunduğu 8 ilde telefon dolandırıcılarına yönelik soruşturma yürütüldü. Hakkında gözaltı kararı verilen 30 şüpheliden 28'i yakalandı.

TELEFON DOLANDIRICILARINA BASKIN!
25-09-2020 18:07
Google News


KENDİLERİNİ POLİS, ASKER, SAVCI OLARAK TANITMIŞLAR
Şanlıurfa ve Ceylanpınar Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri, kendilerini polis, asker, savcı gibi tanıtarak örgütlü bir şekilde dolandırıcılık yapanlara yönelik çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, mağdurlarda kimlik bilgilerinin FETÖ veya PKK terör örgütlerinin eline geçtiği senaryosuyla korku ve tedirginlik yaratmak suretiyle iletişim yoluyla dolandırıcılık yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik 8 ilde 30 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

POLİS, 8 İLDE BASKIN YAPTI
Şanlıurfa, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Antalya, Kırşehir, Batman ve Yalova'da 28 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde, dolandırıcılık olaylarında kullanılan çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Adreslerinde bulunamayan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan, daha önce aynı dosya kapsamında 23 ilde düzenlenen operasyonda da 22 zanlının tutuklandığı bildirildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete