SİYASET

TELEVİZYON BİNASINDA YANGIN

Batman'da yerel ve ulusal uydu üzerinden yayın yapan Denge TV binasında gece saat 23.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, 400 bin TL maddi hasara neden oldu.

TELEVİZYON BİNASINDA YANGIN
30-08-2015 18:03
Google News

Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki bir televizyon binasında 23.30 sıralarında yangın çıktı. Televizyon binasının ikinci katındaki ana kumanda ve stüdyo merkezinde çıkan yangın, kısa sürede alev topuna dönüştü. Televizyon çalışanları, olayı itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri bir saat süren çalışmayla yangını kontrol altına aldı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, saldırı ihtimaline karşı Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Özel Harekât ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

MADDİ ZARAR YAKLAŞIK 400 BİN LİRA

Olayla ilgili bilgi veren televizyonun sorumlu müdürü Nasır Sevim, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını belirterek “İlgili arkadaşlar gelip bakacak. Televizyon yayın yapamayacak duruma geldi. Stüdyo, ana kumanda, reji bölümü tamamen yandı. Yangının bir kundaklama veya farklı bir şey mi belli olduğu zaman ilgili birimlere gerekli bilgilendirmeyi yaparız. Ölen ya da yaralanan yok. Maddi hasar şimdilik 400 bin lira civarında” dedi. Televizyon binasında çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete