GÜNDEM

TEMA, BATMAN’A ÇIKARMA YAPTI

TEMA Vakfı’nın Doğu ve Güneydoğu İllerinden 16 Üyesi, Bölgesel Gönüllü Toplantısına katılmak üzere Batman’a geldi.

TEMA, BATMAN’A ÇIKARMA YAPTI
31-10-2017 19:35
Google News

Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren TEMA Vakfı, 2017 yılının dördüncü Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nı Batman'da gerçekleştirdi. Türkiye'nin 16 farklı ilinden gelen 220 TEMA Gönüllüsü, Batman Üniversitesi Merkez Kampüste buluştu. Toplantıda, TEMA Vakfı’nın 2017–2018 dönemine ilişkin çalışmaları değerlendirildi. 
“650 BİNİ AŞKIN GÖNÜLLÜMÜZ VAR”
TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş, Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Batman İl Temsilcisi Mehmet Tahir Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan TEMA Vakfı Genel Müdürü Oben Akyol “25 yıldır bu topraklarda umut yeşerten TEMA Vakfı’nın Genel Müdürlük görevini yapmaktan mutluluk duyuyorum ve doğa için çarpan gönüllü kalplerle birlikte çalışacak olmak benim için heyecan verici. Türkiye’nin dört bir yanından 650 bini aşkın gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı’nda, tüm bilgi birikimimi ve deneyimimi, doğal varlıkların korunması için kullanacağım” dedi.
İL YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜLER
Toplantı öncesi TEMA heyeti, Vali Ahmet Deniz’i, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Müftü Turgut Erhan’ı, Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Mehmet Demir ve Orman İşletme Müdürü Terzan Gürbüz’ü de ziyaret etti. (Umut Ayaz)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete