GÜNDEM

TEMİZ BATMAN İÇİN RAP YAPTILAR…

Âşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” sözlerini farklı meslek grubundaki vatandaşlarla, kentin tarihi ve turistik yerlerinde yorumlayarak Batman’ı tanıtan gençler, şimdi de çevre bilincine dikkat çekmek için kamera karşısına geçti.

TEMİZ BATMAN İÇİN RAP YAPTILAR…
30-10-2017 19:40
Google News

ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ, KLİPE DESTEK VERDİ
Çevreci gençler, temizlik bilincine ilişkin yazdıkları sözleri besteledi, kamera karşısında rap yaparak okudu. Abdullah Bulkut, Ferit Aslan ile Bawer Adnin’in, sosyal sorumluluk projesi kapsamında çektiği ve Çevre Gönüllüleri Derneği ile ortak hazırladığı klip, takdir topladı. 
KLİP, ATATÜRK PARKI’NDA ÇEKİLDİ
Gençler, Atatürk Parkında çektikleri klipte, yere çöp atanlara seslenerek “Her cadde, sokağı, parkı, kendi evimizle bir tutalım. Temiz çevre, temiz hayat. Yere atılan her çöp için geleceğimizden çalınan bir emektir. Üstümüze düşen görev çevremizi kirletmemek” dedi.
YERE ÇÖP ATANLARI UYARIN
Dernek Başkanı Recep Kavuş “Şehrimiz, sorumsuz kişilerce kirletiliyor. Genç arkadaşlarımızla bu soruna dikkat çekmek için ortak bir çalışma hazırladık. Amacımız kirletenlere mesaj vermek. Vatandaşlar, klipte olduğu gibi, yere çöp atanları uyarmalı” dedi. Çevre bilinciyle yazdıkları sözleri hem okuyan hem çalan hem de kayıt ve montajını yapan gençlerin rap tarzındaki klipine, web sitemizden ulaşabilirsiniz. (Yusuf Kavak)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete