SPOR

TENİSTE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Batman Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ‘Doğu Ligi Tenis Şampiyonası muhteşem final maçlarıyla sona erdi.

TENİSTE ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
25-08-2020 19:47
Google News

 

20-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada 23 ilden 51 takım ve toplam 193 sporcu katıldı. TPAO tenis kortlarında oynanan final müsabakalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk de izledi. Final maçlarının ardından kızlarda Adıyaman, Erkeklerde ise Ağrı takımı şampiyon olmayı başardı. Ağrı’nın erkek takımında Mehmet Semih Aslan, Habip Anal ve Ferdi Deniz yer alırken, Adıyaman kız takımında ise Ecem Yaren Kılınç, Feray Dalan ve Nilüfer Ekin Özer isimli sporcular şampiyonluğu göğüsleyen isimler oldu. Yine erkeklerde Diyarbakır ve kızlarda da Batman takımları da ikinci oldu. 

TÜM TAKIMLAR GÖNLÜMÜZDE BİRİNCİ
Final ile 3. cülük ve 4. cülük maçlarının ardından açıklamada bulunan Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Öncelikle pandemi sürecinde böylesi büyük bir organizasyonda bizleri yalnız bırakmayarak ciddi anlamda katılım sağlayan tüm illerimize teşekkür ediyorum. Batman’da gündemi sporla değiştirdiğimiz için mutluyuz. Batman adına güzel ve özel şampiyonalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Batman’da sporla, bölgenin en çok aranan şehri olacaktır” dedi. 

BATMAN BÖLGENİN EN İYİ EV SAHİBİ
Turnuvada ikinci olan Diyarbakır takımında yer alan ve en kıdemli sporcusu 57 yaşındaki Vedat Alkan, Batman’ın ev sahipliği konusunda bölge illerinden çok daha ileride olduğunu söyledi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete