GÜNDEM

TEOG SINAVINDA TED 1.

26–27 Kasım 2016 tarihinde yapılan TEOG sınavında TED Batman Koleji, açık ara farkla tüm özel ve devlet okulları arasından 1. oldu.

TEOG SINAVINDA TED 1.
23-01-2017 20:41
Google News

SINAVIN BÜTÜN BÖLÜMLERİNDE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE

TEOG sınavında Türkçede Türkiye ortalaması yüzde 54, Fen’de 68, Matematik’te 48, İngilizcede 54, TC İnkılâp Tarihin de 61, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinde 69 iken; 71 öğrenciyle en fazla 8. sınıf öğrencisine sahip özel okul olan TED Batman Koleji ise Türkçede yüzde 78, Fen de 92, Matematikte 78, İngilizcede 88, TC. İnkılâp Tarihinde 84 ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinde yüzde 90’lara vararak ortalamanın üstüne çıktı.

VALİ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TARAFINDAN TAKDİR EDİLDİ

Vali Ahmet Deniz ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından tebrik edilen TED Batman Koleji, 3 senedir TEOG sınavında tüm soruları full yapan Türkiye 1.’lerini çıkarıyor.

EĞİTİM VE KÜLTÜR-SANAT BAŞARISI BİR ARADA

Sadece akademik başarıda değil, kültür ve sanat alanında da Batman’da fark yarattıklarını söyleyen Okul Müdürü Hasan Erdal, tanınmış yazar Ateol Behramoğlu, dünyaca ünlü piyanist Prof Dr. Zemfira Gafarova ve Prof. Dr. Ahmet Saçan’ı ağırladıklarını, Erasmus Projesi kapsamında Viyana’ya öğrenci gezisi, İstanbul Galatasaray, Robert ve Kabataş Koleji gezileri düzenlediklerini, Down Sendromlu çocukları ağırladıklarını ve 30 TÜBİTAK Projesiyle markalarına yakışır bir tutum içinde olduklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete