EĞİTİM

TERCİH MERKEZLERİ HİZMETTE…

Öğretmen Evi’nde TEOG ve LYS Tercih Danışma Merkezlerini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Zafer Korkmaz’dan bilgi aldı.

TERCİH MERKEZLERİ HİZMETTE…
19-07-2017 20:06
Google News

8. sınıf öğrencilerin ortaöğretime geçiş için 14–24 Temmuz, 12. Sınıf öğrencilerin ise yükseköğretime devam etmek için 18–26 Temmuz tarihleri arasında tercih yapacakları belirtildi. 19 merkezde TEOG Tercih Danışmanlığı Hizmeti, 13 merkezde de LYS Tercih Danışmanlığı Hizmeti için toplam 177 öğretmenin görevlendirildiği bildirildi.

19 MERKEZDE TEOG TERCİH DANIŞMANLIĞI YAPILIYOR

19 Mayıs, 50. Yıl, Âdem İlkılıç, Aydınkonak, Fatih, Gültepe, Veysel Karani İmam Hatip, İMKB Belde, Karatay, Kültür, Metin Bostancıoğlu, Turgut Özal İmam Hatip, TOKİ Dumlupınar, Abdulcelil Candan İmam Hatip, Atatürk, Mehmet Şimşek İmam Hatip ve Tüpraş Ortaokulları ile Öğretmen Evi’nde TEOG tercih danışmanlık hizmeti verildiği açıklandı.

13 MERKEZDE LYS TERCİH DANIŞMANLIĞI YAPILIYOR

LYS için Atatürk, Batman, Fatih, Fen, Kültür, Mehmet Akif Ersoy, Mevlana, Petrol, Turgut Özal ve Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Liseleri ile Halk Eğitim Merkezi ve Öğretmen Evi’nde LYS tercih danışmanlığı yapıldığı belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete