GÜNDEM

TERCİHLER 13 TEMMUZ’DA SONa

“Komisyonlar, harıl harıl çalışıyor”

TERCİHLER 13 TEMMUZ’DA SONa
06-07-2018 16:21
Google News

İlimizde oluşturulan Tercih Danışma Merkezleri, 13 Temmuz’a kadar devam edecek olan lise tercihleri için öğrenci ve velilerine rehberlik hizmeti vermeye devam ediyor.

30 AYRI MERKEZDE VE ÖĞRETMEN EVİNDE…

Ortaöğretime geçişte tercih ve yerleştirme danışmanlığı yapmak üzere 30 ayrı okulda ve Öğretmen Evinde kurulan Tercih Danışma Komisyonları, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde tercih yapmalarına yardımcı oluyor. Öğrenci ve velilerin merak ettiği soruları da cevaplayan komisyonlar, okullarda mesai saatleri içinde çalışırken, Batman Öğretmen Evinde ise her gün saat 20.00’a kadar hizmet veriyor.

TERCİH DANIŞMA KOMİSYONLARININ BULUNDUĞU OKULLAR;

Kültür Ortaokulu, Necat Nasıroğlu Ortaokulu, Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulu, İMKB Pazaryeri Ortaokulu, TOKİ Dumlupınar Ortaokulu, TOBB Ortaokulu, TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu, Petrol Ortaokulu, 50. Yıl Ortaokulu, Gültepe Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, 16 Mayıs Ortaokulu, Adem İlkkılıç Ortaokulu, İMKB Belde Ortaokulu, Ziya Gökalp Ortaokulu, Şehit Öğretmenler Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Cengiz Topel Ortaokulu, TÜPRAŞ Ortaokulu, Aydın Konak Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, GAP Ortaokulu, Seyitler İmam Hatip Ortaokulu, Vali Zeki Şanal Ortaokulu, Hürriyet Ortaokulu, İMKB Ortaokulu, Yavuz Selim Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu ve Batman Öğretmen Evi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Mayıs 2024 e-gazete