GÜNDEM

Tesisat hazır, doğalgaz yok…

 Batman Beşevler Mahallesi sakinlerin, tüm mahalleye doğalgaz hattı çekildiğini ama kalan üç sokak için, ‘ödenek bitti’ denilerek başka bahara bırakıldığını belirterek tepki gösterdiler.

Tesisat hazır, doğalgaz yok…
06-12-2023 12:14
06-12-2023 12:16
BATMAN
Google News

TESİSAT HAZIR, DOĞALGAZ YOK…

Tüm mahallenin 1353 – 1349 – 1351 ve 1355 sokaklar dışında doğalgaz probleminin kalmadığını hatırlatan 1353 sokak ev sakini bir vatandaş, “Tüm mahalleye doğalgaz hattı çekildi ama 3-4 sokağa gelince ‘ödenek bitti, ödenek geldiğinde kalan sokaklara da doğalgaz çekeceğiz’ denildi. Bunu bize geçtiğimiz Ağustos ayında söylediler. Oysa ben doğalgaz tertibatı olarak tüm tesisatımı çekmiş bile bulunmaktayım.  SİBADAŞ yetkililerinden ricam, en kısa zamanda kalan sokaklarımıza da doğalgaz hattının çekilmesi yönündedir. Sokağımızın başına kadar hattı çektiler ama sonra bekletildi” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Savaş
Savaş 5 ay önce
BATMAN'IN KOZLUK İLÇESİNDE TEPECİK MAHALLESİ AYNI DURUMDA KIŞ GELDİ ELEKTRİKLİ SOBA DA ISITMIYOR GEÇEN GÜN TRAFODA KALDIRMADI PATLADI ACİL EL ATILSIN
Mehmet Şefik Alın
Mehmet Şefik Alın 5 ay önce
Beşiri deyim 3 ay önce abone işlemlerimi yaptım. Sayacın güvence parasını da yatırdım. Gelip gazı açmalarını hala bekliyorum.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete