TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Teşkilat Dizisi 100. Bölümünde Büyük Heyecan!

TRT tarafından gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gücünü ve mücadelesini gözler önüne seren Teşkilat dizisi, 17 Mart tarihinde yayınlanacak 100. bölümü için özel hazırlıklar yapıyor.

Teşkilat Dizisi 100. Bölümünde Büyük Heyecan!
17-03-2024 03:40
16-03-2024 16:20
Google News

TRT tarafından gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gücünü ve mücadelesini gözler önüne seren Teşkilat dizisi, bugüne kadar onlarca operasyon sahnesini, milli ve yerli teknolojileri, dikkatle hazırlanan eğitimleri seyircilerin beğenisine sundu. Pazar günleri yayınlanan dizinin 17 Mart tarihinde ekranlara gelecek olan 100. bölümü özel çekimlerle hazırlandı.

İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığı desteğiyle gerçekleştirilen çekimlerde JOPER Timleri, S-70 Blackhawk Helikopter, Ejder Yalçın Zırhlı Araç ve JÖAK Operasyon Timi Saldırı Köpekleri de yer aldı. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisinin senaryosunu Teşkilat Senaryo Ekibi kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel bulunuyor.

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Aksum, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Selin Genç, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete