TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Teşkilat dizisinin 100. bölümü heyecanla bekleniyor

TRT tarafından yapılan açıklamalara göre, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gücünü ve mücadelesini konu alan Teşkilat dizisinin 100. bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor.

Teşkilat dizisinin 100. bölümü heyecanla bekleniyor
16-03-2024 01:09
15-03-2024 15:10
Google News

TRT tarafından gerçekleştirilen açıklamalara göre, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gücünü ve mücadelesini konu alan Teşkilat dizisi, bugüne kadar gerçekleştirilen onlarca operasyonu, milli ve yerli teknolojileri, özenle hazırlanan eğitimleri seyircilere sunmaktadır. Pazar günleri izleyicileriyle buluşan dizi, 17 Mart tarihinde yayınlanacak olan 100. bölümü için özel çekimler gerçekleştirmiştir.

Bu özel çekimlerde, İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından desteklenen JOPER Timleri, S-70 Blackhawk Helikopter, Ejder Yalçın Zırhlı Araç ve JÖAK Operasyon Timi Saldırı Köpekleri yer almıştır. Teşkilat dizisinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlenirken, senaryoyu Teşkilat Senaryo Ekibi kaleme almıştır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel bulunmaktadır.

Dizide Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Aksum, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Selin Genç, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt gibi birbirinden iddialı isimler yer almaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete