EĞİTİM

TEZDİĞ, KIZILAY’I GENÇLİĞE TANITTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Burak Eren ve Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran’dan oluşan heyet, Kızılay Haftası nedeniyle Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’i ziyaret etti.

TEZDİĞ, KIZILAY’I GENÇLİĞE TANITTI
02-11-2017 22:04
Google News

Kızılay’ın, güven ve yaşam biçimi olduğunu belirten Gençlik ve Spor Müdür Vekili Burak Eren ve Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ “Kızılay, deprem, sel, yangın, salgın hastalık gibi doğal afetlerde insanlara yardım eden, ticari kaygısı olmayan yardım kuruluşudur. Felakete uğrayanlara çadır, battaniye yiyecek, giyecek dağıtır. Kızılay, ülke içinde ve ülke dışında yaptığı yardımları, üyelerin ödentileri, yardımseverlerin bağışları ve Kızılay Pullarının satışından elde ettiği gelirle karşılar” dedi. Gençlik Heyeti, ziyaretin sonunda, Gençlik Merkezi Öğrencilerinin yapmış olduğu el işi tepsiyi, Kızılay Başkanı Tezdiğ’e hediye etti. 
Şehit çocukları, dernek kurdu
Batman'ın Kozluk İlçesi’nde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu. 
Kozluk’ta, şehit düşen babaların çocukları bir araya gelerek Şehit Aileleri Derneğini kurdu. 20–30 yaşlarındaki gençlerin kurduğu yardımlaşma derneğinin yönetim kurulu başkanlığını Hikmet Gülşen üstlendi. Dernek Başkanı Hikmet Gülşen, amaçlarının şehit ve gazi ailelerine maddi ve manevi açıdan yardım etmek için kurduklarını bildirdi. (İHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?