GÜNDEM

TEZGÂHLAR ŞENLENDİ

Av yasağının sona ermesiyle birlikte tezgâhlar şenlendi.

TEZGÂHLAR ŞENLENDİ
26-09-2016 20:59
Google News

Gülistan Caddesi’nde faaliyet gösteren Balık Dünyası, taze ve lezzetli balıklar satarak müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

HAMSİNİN KİLOSU 7.5 LİRAYA DÜŞTÜ

Balık Dünyası İşletmecisi Edip Aydın, başlayan av sezonunun, hem balık satıcılarını hem de tüketicileri sevindirdiğini söyledi. Bu sene balıkta bolluğun yaşandığını belirten Aydın “Satışlarımız gayet iyi. Balık sezonunu başlaması ile birlikte satışlarda patlama yaşandı. Tüketiciler, balık yemeyi epey bir özlemiş. Birbirinden çeşitli taze balıkların merkezi olarak bilinen Balık Dünyası’nda müşteri memnuniyeti yine had safhada. Şu anda balık fiyatları oldukça düşük. Bütün balık çeşitlerinin fiyatı, neredeyse yarı yarıya düşmüş durumda. Balık tezgâhımızda hamsi, istavrit, palamut, mercan, çupra ve diğer balık çeşitleri bulunmaktadır. Balıklarımızı taze taze satarak tüketicinin damaklarına lezzet hizmeti sunmaktayız” dedi.

BALIKLAR TEMİZLENİP EVLERE ULAŞTIRILIYOR

Büyük bir özveriyle temizledikleri balıkları, müşterilerinin ayağına kadar ulaştırdıklarını söyleyen Aydın “Müşterilerimiz dilediği takdirde balıkları büyük bir titizlikle temizleyip evlerine kadar götürebiliyoruz. Müşterilerimiz 0532 212 30 62 numaralı hattan sipariş verebilirler” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete