SPOR

TFF KARARINI VERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını verdi. Karara göre maçlar, yüzde 30 seyirci kapasitesiyle oynanacak.

TFF KARARINI VERDİ
25-08-2020 20:48
Google News

 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Riva'daki toplantısı sona erdi. Ekim ayından itibaren maçların yüzde 30 seyirci kapasitesiyle oynanacağı öğrenildi. Alınan karara ait tüm detayların daha sonra ilan edileceği bilgisi de açıklamada yer aldı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermiştir. Bu kapsamda; TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak olup locaların kullanımı da serbest bırakılacaktır. Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacaktır. Müsabakalara seyirci alınması ile ilgili tüm detaylar daha sonra ilan edilecek."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete