SPOR

TFF, VAR Kayıtlarının Yayınlanması Konusunda Adım Attı

TFF, VAR kayıtlarının yayınlanması konusunda doğru bir karar aldı ve siyah-beyazlı kulüp tarafından desteklendi.

TFF, VAR Kayıtlarının Yayınlanması Konusunda Adım Attı
05-03-2024 18:39
Google News

İstanbul Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) VAR kayıtlarının yayınlanması konusunda doğru bir adım attı ve kamu vicdanını rahatlatma yolunda ilerliyor. Geçen sezon oynanan Sivasspor-Galatasaray ve Gaziantep FK-Beşiktaş maçlarında TFF'nin VAR kayıtlarını yayınlamasının olumlu bir adım olduğu vurgulandı.

Ancak, Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşanan Cenk Tosun-Derrick Köhn pozisyonu sonrasında hakemin neden VAR'a çağrılmadığı konusu gündeme gelmişti.Açıklamada, hakemin VAR tarafından çağrılmadığı pozisyonların yayınlanmamasının kamu vicdanını rahatsız ettiği belirtilerek, bu tür durumlarda VAR konuşmalarının yayınlanması gerektiği ifade edildi.

Türk futbolunun daha şeffaf bir yapıya kavuşması ve kamu vicdanının rahatlatılması için Cenk Tosun ile Derrick Köhn arasındaki pozisyonla ilgili VAR konuşmalarının yayınlanması talep edildi.

TFF'nin aldığı pozitif adımlar desteklenirken, futbolun daha adil ve şeffaf bir ortamda yürütülmesi için bu tür uygulamaların devam etmesi gerektiği vurgulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete