GÜNDEM

TGK, BİK GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve TGK Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın İlân Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran'ı ziyaret etti.

TGK, BİK GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ
11-02-2020 17:06
Google News

 

Ziyarette Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Sefa Özdemir, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Yeni, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çelik, İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, Marmara Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Sinan Tunç ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Ali Er yer aldı. TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, İstanbul’daki Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Rıdvan Duran'a Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nu tanıttı. 

EN ÜST ÇATI BASIN MESLEK KURULUŞUYUZ

TGK'nın, 8 gazeteciler federasyonu ile bu federasyonlara üye 86 gazeteciler cemiyeti ve basın meslek kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluştuğunu vurgulayan Kolaylı “Türkiye'nin en üst çatı basın meslek kuruluşuyuz. Amacımız basın kuruluşlarının ve meslektaşlarımızın sorunlarını gündeme getirerek, çözümüne katkı sağlamak, basın özgürlüğünün gerçek anlamda yaşama geçmesine katkıda bulunmaktır” dedi.
BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran da basın kuruluşları ve basın mensuplarına destek olmayı ana hedef olarak belirlediklerini belirtirken “Sizler sektörün daimi temsilcilerisiniz. Görev sürem boyunca sorunlarınızın çözümüne katkıda bulunmak önceliğim olacaktır” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete