GÜNDEM

TGK’NIN 8. TOPLANTISI, AĞRI’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK)’nun 8. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Ağrı Valiliği ve Ağrı Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde 15–17 Temmuz 2016 tarihleri arasında Ağrı´da gerçekleştirildi.

TGK’NIN 8. TOPLANTISI, AĞRI’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18-07-2016 22:24
Google News

8. Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın ilk gününde Ağrı Valiliği ve Ağrı Gazeteciler Cemiyeti ziyaret edildi. Ziyaretlerin ardından TGK Konsey Üyeleri akşam yemeğinde Ağrı Valisi Musa Işın’ın konuğu oldu.

IŞIN VE KOLAYLI, DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

Etkinliğin ikinci günü Ağrı Valisi Musa Işın ve Konfederasyon Genel Başkanı Nuri Kolaylı’nın katılımı ile TGK Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Işın ve Genel Başkan Kolaylı, 15 Temmuz gecesi bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen askeri darbeyi kınayarak, halkın gücü ile darbe girişiminin püskürtüldüğüne dikkat çekti.

DOĞUBEYAZIT GEZİSİ YAPILDI

Etkinliğin ikinci gününde Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesine giden TGK’lı gazeteciler, İshak Paşa Sarayı ve Ehmede Xani’nin Türbesini ziyaret etti. İlçe merkezindeki pasajların ve kilim dokuma atölyelerinin gezilmesinden sonra Ağrı Üniversitesi Konuk Evi’nde Gala Gecesi gerçekleştirilerek plaket takdimleri yapıldı.

“KONFEDERASYONU AĞRI’DA AĞIRLAMAK, GURUR VERİCİ”

23 bin Gazeteci, 91 Gazeteciler Cemiyeti, 8 Federasyonun çatı örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan “Bu toplantıyı Ağrı’da gerçekleştirmek bizler için son derece önemlidir. Bu toplantının, ilimiz Ağrı’nın da tanıtımına ciddi bir katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete