GÜNDEM

TGK üyeleri “Gala Gecesi”nde buluştu

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu (TGK) 27. Başkanlar Kurulu toplantısı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla yapıldı.

TGK üyeleri “Gala Gecesi”nde buluştu
17-02-2024 22:48
17-02-2024 22:55
Google News

Bilecik İletişim ve Medya Derneği Başkanı Mehmet Ergün’ün daveti üzerine Türkiye’nin en büyük çatı örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tahir Gülebak, Mehmet Emin topçu, Osman Koca, Gaye Coşkun, Ali Özdemir, Sinan Tunç ve Kürşat Tuncel, Mevlüt Yeni, Mehmet Çelik, Atilla Durak, Ercan Atay, Cem Kaytan, Vahap Güner ile ülkenin her bölgesinden gelen yüze yakın gazeteci, aynı zamanda ilimizin önemli mekanlarını da görme fırsatı yakaladı.

Program kapsamında aynı gün akşamında da Bilecik Belediyesi Vadi Park Tesislerinde “Gala Gecesi” düzenlendi.

Gecede Bilecik11.com, Değişim Gazetesi, Bozüyük Gündem 11 Gazetesi, Bozuyukgundem11.com, DHA Bilecik İl Temsilciliği, Yarin11.com, Yarın Gazetesi, Sakarya Gazetesi, Bilecikhaber.com.tr, Bozuyukhaber.com.tr, Yeni Bozüyük Gazetesi, TRT Bilecik İl Temsilciliği, Bilecikolay.com, ANKA Bilecik İl Temsilciği, Anadolu Ajansı Bilecik İl Temsilciliği İHA Bilecik İl Temsilciliği yetkililerine, TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı tarafından  “Teşekkür Belgeleri” verildi.

Gecede konuşma yapan Belediye Başkanı M. Sadık Kaya, ”Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun çok değerli başkanları, çok değerli yöneticileri, hepiniz yeniden hoş geldiniz. İlimizi onurlandırdınız, teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.” diyerek başladı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

”Bizim için de özel ve güzel bir gün oldu yarın da devam edecek.  Sakarya’nın kenarında sizler için ağırlayacağız. Ben özellikle dünden başlayan bugün devam eden ve yarın da devam edecek olan bu programın hem. konfederasyonumuza hem sizlere hemşehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ancak şunu ifade etmek istiyorum ki bizim açımızdan önemli bir süreçti.

İLİMİZ İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Çünkü her biriniz kendi sosyal medya hesaplarınızda, gazetelerinizde veya basın yayın organlarımızda Bilecik’i anlatma fırsatı bulacaksınız. O fırsat bizim ilimiz için de bir fırsat olmuş olacak diye düşünüyorum. Tabii aynı anda Marmara Cemiyeti Başkanlığı yapan kıymetli hemşehrimiz Mehmet Ergün Bey’e de bu organizeye vesile olup ve şehrimize getirirken dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Hem Valiliğimiz, hem Belediyemiz, hem Ticaret Odamız hem de bütün basın mensuplarımız sizleri en iyi bir şekilde ağırlamak için bir mücadele içerisinde olduk. Bir kusur, bir eksik varsa bizimdir, bir güzellik varsa Bilecik’indir, sizlerindir. ”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete