GÜNDEM

THY ve Pegasus Bayram Tatili İçin Ek Seferler Planladı

THY ve Pegasus, Ramazan Bayramı tatili için ek seferler düzenleyerek misafirlerine ayrıcalıklı bir uçuş deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

THY ve Pegasus Bayram Tatili İçin Ek Seferler Planladı
05-04-2024 15:40
Google News

İstanbul'da geniş uçuş ağıyla hizmet veren THY ve Pegasus Hava Yolları, Ramazan Bayramı tatili için misafirlerine daha fazla seçenek sunmaya hazırlanıyor. THY, 14 Nisan'a kadar 85 ilave sefer düzenleyecekken, Pegasus ise 15 Nisan'a kadar toplam 132 ek sefer planladı. THY'nin ilave seferleri arasında 6 adet AJet'in de bulunduğunu belirtmek gerek. Şirket, yolcu ve istasyonlardan gelen talepler doğrultusunda seferlerde güncelleme yapacak.

Pegasus Hava Yolları ise yurt içi ve yurt dışı seferlerini artırarak bayram tatilini uçakla geçirmeyi planlayan yolculara daha fazla seçenek sunacak. Yurt içinde en çok talep gören noktalar arasında Adana ve Van yer alırken, yurt dışında ise Venedik, Saraybosna, Üsküp gibi destinasyonlar öne çıkıyor.

THY ve Pegasus'un bayram tatili için planladığı ek seferlerle, yolcuların seyahat deneyimlerini daha konforlu ve keyifli hale getirmeyi amaçladığı belirtiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete