GÜNDEM

TIMOQİ PARKI’NDA RAMAZAN ETKİNLİĞİ

Batman Belediyesi tarafından her hafta farklı bir parkta düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, Şerzan Kurt ve Mele Abdullah Timoqî Parkı’nda devam etti.

TIMOQİ PARKI’NDA RAMAZAN ETKİNLİĞİ
21-06-2016 20:18
Google News

Şerzad Aslan ve Çocuk Korosunun sahne aldığı etkinliklere, Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, HDP ve DBP İl Yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“HALKIN İRADESİNE İPOTEK KONULAMAZ”

İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında görevden uzaklaştırma kararı verilen Belediye Başkanı Sabri Özdemir, programda yaptığı konuşmada “Mübarek Ramazan Ayı’nda halkımızla buluşuyoruz. Her ne kadar eğlenceye dönük etkinlikler olsa bile zor bir dönemden geçtiğimizin bilincindeyiz. AK Parti Hükümeti bütün gücüyle partimize ve halkımıza saldırıyor. Nusaybin, Cizre, Silopi gibi birçok yerde halkımıza karşı büyük bir katliam politikası yürütüldü. Halkın oyları ile seçilen Milletvekillerimizi Meclisten atmaya ve onları cezaevlerine göndermeye çalışıyorlar. Seçilmiş Belediye Başkanlarını görevden uzaklaştırıp, Belediye yönetimini ele geçirmek istiyorlar. Buna karşı sesimizi yükseltmemiz gerekiyor. Belediye Başkanlarımızın ve Vekillerimizin fikirlerinden başka hiçbir suçu yoktur.  Halkımızın yanında durup bu halkın iradesine ipotek konulmasına izin vermeyeceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete