TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Tivibu Mart Ayında İzleyicilerle Buluİyor

Mart ayında Tivibu platformunda yer alacak olan film, dizi, belgesel ve programlar hakkında bilgiler

Tivibu Mart Ayında İzleyicilerle Buluİyor
06-03-2024 14:10
Google News

Tivibu, mart ayında seyircilerine birbirinden farklı içerikler sunmaya hazırlanıyor.

Film klasöründe yer alacak yapımlar arasında "Kirpi Sonic 2", "A Good Person", "Büyük Felaket: Asit Yağmuru", "Umudu Yakalamak", "Kuğu Prenses: Bir Peri Masalı Doğuyor" dikkat çekiyor. "Kirpi Sonic 2" animasyon kategorisinde öne çıkan bir yapım olurken, "A Good Person" ise Morgan Freeman'lı kadrosuyla dikkat çekiyor. Tivibu'nun Kirala Satın Al klasöründe ise "The Hill", "The Creator", "Morbius" gibi filmler seyircilerle buluşacak.

Ayrıca Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırlanan "Güçlü Kadınlar" klasöründe ise "Wonder Woman", "Nadide Hayat", "Kraliçe Elizabeth" gibi yapımlar yer alacak.

Ramazan ayına özel programları da unutmayan Tivibu, Ramazan Özel Klasörü'nde "Kâbe İmamları ile Mukabele", "Deniz ile Ramazan Mutfağı", "Esma-ül Hüsna", "Kur'ân-ı Kerîm'den Dualar" gibi içerikleri izleyicilerle buluşturacak. Dizi klasöründe ise "Alert: Missing Persons Unit" ve "Alice The Final Weapon" gibi diziler yer alacak. Tivilife kanalında ise sanatçıların hikayelerini ve eserlerini anlatan "Perspektif" adlı program izleyicilerle buluşacak. Mart ayı boyunca Tivibu, geniş bir içerik yelpazesiyle seyircilere keyifli bir izleme deneyimi sunacak. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete