GÜNDEM

TİYATRO SALONU, KADINLARLA SÜSLENDİ

Batman İl Kültür Turizm İl Müdürlüğü, Gazetemiz Sonsöz’ün çağrısı ile Batman Şehir Stadında Petrolspor’u desteklemeye gelen kadın taraftara tiyatro jestinde bulundu.

TİYATRO SALONU, KADINLARLA SÜSLENDİ
16-11-2021 20:16
16-11-2021 20:52
Google News

KADIN TARAFTARLAR, TRİBÜNLERİ RENKLENDİRMİŞTİ

Gazetemiz Sonsöz, 3. Lig 1. Grup’ta yoluna namağlup devam ederek ligin lideri olmayı başaran Petrolspor’a desteği arttırmak ve kentte farkındalık oluşturmak amacıyla kadın taraftarları Petrolspor maçına davet etti. İş İnsanı Ekrem Konaç tarafından Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan’a gönderilen 50 adet orijinal Petrolspor Forması, kadın taraftarlara hediye edildi. Belediye Otobüsüyle Batman Şehir Stadına taşınan kadın taraftarlar, şeref tribününde Petrolspor’a slogan ve tezahüratlarla destek verdi. Tribünleri renklendiren kadın taraftara, Batman İl Kültür Turizm İl Müdürlüğü de tiyatro daveti yaptı.

MÜDÜR ASLANLI, KADINLARI DAVET ETTİ

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ TÜRKAN, KADILARI BİR ARAYA GETİRDİ

Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan’ın organize ettiği programda üniversiteli genç kızlar, farklı iş kollarından kadınlar ve ilk defa tiyatro ile tanışan anneler, Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda ücretsiz tiyatro izledi. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu Ekibi’nin Cahit Sıtkı Tarancı’nın hayatını anlatan Penceremden Gün Eksilmesin adlı oyunu, kadınlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Şair Tarancı’nın Yaş 35 şiiriyle başlayan tiyatro oyununda, 46 yaşta vefat ede şairin aile, eğitim, askerlik ve iş hayatı anlatılırken, dönemin savaşları da etkileyicili dille beyaz perde aktarıldı. Oyunun sonunda Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan, ev sahipliğinden ötürü Batman İl Kültür Turizm İl Müdürü M. İhsan Aslanlı ve Kurum Personellerine teşekkür ederken, salonu dolduran kadınlara da selamlarını iletti.

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE KASIM AYI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Batman İl Kültür Turizm İl Müdürü M. İhsan Aslanlı, kadınlara kusursuz ev sahipliği yaparken, kurumda gerçekleştirilen tiyatro ve konser etkinliklerine tüm Batman Halkının davetli olduğunu açıkladı. Oyunun sonunda kadınlara çay ve su ikramları yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete