GÜNDEM

TOKİ EVLERİNDE ANAHTAR TESLİMİ OCAK’TA

Emekliler Derneği tarafından TOKİ aracılığı ile Batman’a yaptırılan 1440 konut için Ocak ve Şubat aylarında anahtar teslimi yapılacak.

TOKİ EVLERİNDE ANAHTAR TESLİMİ OCAK’TA
29-10-2015 20:59
Google News

Emekliler Derneği’nin girişimleriyle Batı Raman’da yaptırılan konutlar için çalışmalar sürüyor. Önceki ay kura ile dairelerin belirlenmesinden sonra, aidat ödemeleri için başlatılan sürenin de sonuna gelindi. Cuma günü aidat ödemelerinin sona ereceğini söyleyen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Ocak ve Şubat aylarında anahtar tesliminin yapılacağını ifade etti.

“PROJEMİZ, ÖRNEK GÖSTERİLDİ”

Ankara’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen kongrede projelerinin örnek gösterildiğini açıklayan Başkan Ekmen “Emeklilerimiz için Batman’a kazandırdığımız TOKİ konutlar, tüm Türkiye’ye örnek oldu. Ankara’da yapılan kongrede projemiz takdir gördü ve projenin diğer illerde de uygulanmasına karar verildi. iş gücünde, bu ülkenin geçmişinde göz ardı edilemez emekleri olan emeklilerimizin rahat bir hayat sürmesi amacıyla Batman’a kazandırdığımız konutlar için Ocak ve Şubat aylarında anahtar telisimi yapılacak. Cuma günü aidat ödemeleri sona erecek. Üyelerimizin aidat gününü geciktirmemesi rica olunur” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete