GÜNDEM

TOMBALACILARA OPERASYON: 1 KİŞİ TUTUKLANDI!

Batman’da tombalacılara yönelik düzenlenen operasyonda kumar malzemeleri ve esrar maddesi ele geçirilirken, kumar oynayanlara para cezası, işyeri sahipleri hakkında ise yasal işlem uygulandı.

TOMBALACILARA OPERASYON: 1 KİŞİ TUTUKLANDI!
25-01-2016 19:52
Google News

KIRAATHANELERE BASKIN YAPILDI

Alınan bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde gençlerin ve çocukların suça karışmalarını önlemek amacıyla park ve bahçelerde, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kontroller yapıldı. Ahlak Büro Amirliği görevlileri alınan ihbarların değerlendirilmesi neticesinde kumar oynandığı tespit edilen ve kıraathane olarak faaliyet gösteren işyerine operasyon düzenlendi.

RUHSATSIZ SİLAH VE ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda, tombala olarak tabir edilen kumar oyunu için oluşturulmuş olan bir düzenek ve düzenek içerisinde rakamların yazıldığı toplar, tombala kartları, oyunlarda kullanılan çeşitli sayıda çay pulu, 1 adet rakamları yansıtmada kullanılan kamera, 5 adet televizyon ele geçirildi. Ayrıca iş yerine düzenlenen operasyonda 2 adet bidon içerisinde 1 kilo 500 gram esrar ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

17 KİŞİYE PARA CEZASI KESİLDİ

İşyerinde bulunan 17 kişiye 219’ar TL idari para cezası verildi. İşyeri sahibi olduğu belirlenen ve gözaltına alınan iki kişi ise ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüpheli şahıslardan 1’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete