GÜNDEM

TOPLANTI ALANLARINA AYAR…

Batman Valiliği, il merkezinde yapılacak olan açık hava toplantıları ile ilgili olarak toplanma yeri, miting alanı, yürüyüş güzergâhı ve gösteri yürüyüşlerinin yer ve güzergâhları ile kullanılacak afiş ve pankartların asılabileceği yerler güncelledi.

TOPLANTI ALANLARINA AYAR…
16-01-2018 22:52
Google News

Yapılan açıklamaya göre, Mezopotamya ile Aydın Aslan Caddelerinin kesiştiği kavşak toplantı yeri, Hilal Mahallesi Yeni Otogar Alanı miting, Kültür Kavşağı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi sağ şeridi, Mezopotamya Caddesi ile miting alanına kadar olan güzergâh yürüyüş, miting alanı çevresindeki sokak ve caddeler dağılım güzergâhı oldu. Milli Egemenlik ile 5. Caddelerinin kesiştiği Dolum Kavşağı toplanma yeri, Şafak Mahallesi 16 Mayıs Şehir Stadyumu önündeki alan alternatif miting alanı, Ahmet Arif Bulvarının kullanarak Stad Caddesi yürüyüş güzergâhı, miting alanı çevresinde bulunan sokak ve caddeler ise Dağılım Güzergâhı olarak belirlendi.

İKİNCİ UYARI, SES VE YAYINA

Valilikten yapılan açıklamada, “Toplantı veya gösteri yürüyüşünün yapılacağı tarihten bir önceki günden toplantı veya gösteri yürüyüşünün başlayacağı saate kadar, güneşin doğuşundan batışına kadarki zaman içinde olmak kaydıyla ses yükselten veya ileten herhangi bir alet veya araç ile çağrı yapılabilir. Bu süre dışında çağrı için sözü geçen alet veya araçlar kullanılamaz. Kapalı yer toplantılarında ses yükseltici alet veya araçlarla dışarıya yayın yapılamaz” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete