SİYASET

“TOPLANTILAR VERİMLİ GEÇTİ”

Genel Merkezde toplantılarına katılmak üzere Ankara’ya giden AK Parti Batman İl Teşkilatı’ndan 3 Başkan, istişare ve temasların ardından Batman’a döndü.

“TOPLANTILAR VERİMLİ GEÇTİ”
01-04-2018 23:23
Google News

İKİ GÜNLÜK TOPLANTIDA YER ALDILAR

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici ve Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç, Ankara’da iki günlük toplantı için Ankara’ya gitmişti.

ÖNCE TEŞKİLAT İÇİ, SONRA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA TOPLANTI

Başkanlar, Birim Başkanları Toplantısına Batman’ı temsilen katıldı.

“VERİMLİ GEÇTİ”

Birim Toplantıları kapsamında AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, MYK üyeleri ve 81 ilin Kadın Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya Batman’ı temsilen katılan AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici, toplantının verimli geçtiğini ve kent sorunlarını aktarma fırsatı bulduklarını belirterek “Hem 81 ilin kadın başkanları hem de Genel Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam ile bir araya geldiğimiz toplantıda, kent sorunları, kadınların eğitim ve istihdam sorunlarını dile getirme fırsatı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımız ile bir araya geldiğimiz toplantıda Batman’ın sevi ve selamlarını kendisine ilettim, sayın Cumhurbaşkanımız da Batman’a sevgi ve selamlarını gönderdi” dedi.

ERDOĞAN’LA BİR ARAYA GELDİLER

Program kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ilden birim başkanları ile toplantıda bir araya geldi. Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici ve Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç’in katıldığı toplantıda, 2019 seçimleri konuşuldu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete