GÜNDEM

TOPLU TAŞIMADA HAVUZ SİSTEMİNE DOĞRU…

Batman Belediyesi, toplu taşıma sisteminin iyileştirilmesi ve yenilenmesi konusunda uygulayacağı yeni proje için ulaşım toplantısı düzenledi.

TOPLU TAŞIMADA HAVUZ SİSTEMİNE DOĞRU…
04-03-2018 22:03
Google News

TOPLANTIYA, İSTANBUL’DAN MÜHENDİSLER KATILDI

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un başkanlık ettiği toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin ve Sabri Aydın, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Murat Ergün, Ulaştırma Yüksek Mühendisi Bektaş Kopal, Avukat Hüseyin Öztürk, minibüs esnafı, kooperatif başkanları katıldı.

PROJENİN TEKNİK VE EKONOMİK DETAYLARI ANLATILDI

İTÜ’den Doç. Dr. Ergün, Ulaştırma Yüksek Mühendisi Kopal, teknik ve ekonomik konularda bilgi verirken, Avukat Öztürk de hukuksal konularda açıklamalarda bulundu.

HEM TASARRUF SAĞLANACAK HEM TRAFİK RAHATLAYACAK

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Vekili Aksoy, toplum yararı gözetildiği gibi minibüs esnafının hak ve hukukunun da korunduğunu belirterek “Bir yandan minibüsçü esnafımız tasarruf sağlayacak, bir yandan da hem çevre kirliliği önlenecek ve trafik rahatlayacak. Minibüsçüler, dilek ve taleplerini kooperatif başkanlarına iletecek. Komisyon oluşturuldu. Görüşmelerin ardından ortak bir mutabakata varılacak. Bu komisyon 2 ay içinde ön raporunu bize sunacak ve nihai karar açıklanacak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete