GÜNDEM

TP 20 PERSONEL ALACAK

Türkiye Petrolleri (TP) tarafından 28 Aralık 2015 tarihinde yayımlanan personel alım ilanı ile daimi işçi alımı yapacağını duyurdu.

TP 20 PERSONEL ALACAK
30-12-2015 20:31
Google News

TP tarafından yayınlanan ilana göre toplam 20 daimi işçi alımı gerçekleştirilecek. Alınacak olan sürekli yani daimi işçiler için lise Makine, Motor, Mekatronik, Elektrik-Elektronik ya da Metalürji bölümlerinin birinden mezun olma şartı aranıyor. Alım TPAO Batman Bölge Müdürlüğü bünyesinde kule işçisi unvanında gerçekleşecek. Başvuru yapacak olan adayların 2014 KPSS sınavına girmesi ve KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekiyor.

BAŞVURULAR 6 OCAK’TA SONA ERECEK

TP tarafından Batman Bölge Müdürlüğüne alımı gerçekleştirilecek olan 20 kişi için başvurular 28 Aralık 2015 tarihinde başladı. Başvurular toplam 10 gün sürecek ve 6 Ocak 2016 tarihinde sona erecek. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. İşe başlayacak olan işçiler Brüt olarak 2.854,71 TL maaş alacak.

KULE OPERATÖRÜ İÇİN ARANAN ŞARTLAR

TP’de istihdam edilecek olan 20 personel, petrol kulelerinde çalıştırılacak. İşe başvuracak adaylarda, ortaöğretim kurumlarının Makine, Motor, Mekatronik, Elektrik-Elektronik ya da Metalürji bölümlerinin birinden mezun olmak, "B" sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak, yurdun her yerinde ve her iklim koşulunda ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya mani hali bulunmamak, şartları aranacak.

ADAYLAR İŞ KUR’A BAŞVURACAK

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İş Kur)’nden başvuru yapabilecek. Adayların başvurularında 2014 KPSS94 puanı geçerli olacak. Adayların Adrese Dayalı Kimlik Sistemindeki bilgileri dikkate alınacak. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu gibi koşulları taşıyıp taşımadıklarını belgeleyemezlerse nihai listeden çıkarılabilecek. Sıralama, adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının 3 katı olacak şekilde düzenlenerek TP’ye bildirilecek.

İşyerine isimi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı, TP tarafından yazılı olarak bildirilecek. İlan metnine ve TPAO personel alımı ile alakalı detaylı bilgiye www.memurlar.net adresinden ulaşılabilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete