GÜNDEM

TP GENEL MÜDÜRÜ BİLGİN BATMAN’DAYDI

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Batman’a gelen Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Melih Han Bilgin Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti

TP GENEL MÜDÜRÜ BİLGİN BATMAN’DAYDI
27-06-2018 22:46
Google News

.Ziyaret sırasında TP Genel Müdürü Bilgin’e; TP Genel Müdür Yardımcısı Edip Müyesseroğlu ve TP Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir eşlik etti.

Makamında Genel Müdür Bilgin ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.

VALİ DENİZ, PETROLSPORLU ŞAMPİYON SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Daha sonra Petrolspor Kulübü sporcusu 13-15 yaş Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu ve Avrupa Güreş Şampiyonasında Avrupa 3.’sü olan Fatih Acar ile 500 Metre Görme Engelliler Türkiye Atletizm Şampiyonu olan Yunus Tenşi’yi kabul eden Vali Deniz, şampiyon sporcuları tebrik etti.

Kulüp yöneticileri, sporcular ve antrenörlerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, sporculara çeşitli hediyeler vererek, kendilerine başarılar diledi.

TP Genel Müdürü Melih Han Bilgin ise Vali Deniz’e, spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete