YAŞAM

TP-Link’ten WiFi

TP-Link, WiFi 6 teknolojili yeni bir menzil genişleticiyi daha satışa sundu.

TP-Link’ten WiFi
29-11-2022 09:57
29-11-2022 09:59
BATMAN
Google News

Her marka/model modemlerle uyumlu olan RE600X model menzil genişletici, aynı zamanda Gigabit Ethernet girişine de sahip.

29 Kasım 2022 –Kullanıcılara ağ çözümlerinde geniş seçenek sunanTP-Link®,WiFi 6 teknolojili menzil genişletici ailesine yeni bir üye ekledi. RE600X model WiFi menzil genişletici, hem kablolu hem kablosuz bağlantıda yüksek hızlar sunuyor ve WiFi sinyallerinin kapsama alanını kolayca genişletiyor.

WiFi menzil genişleticiler, modemden aldıkları sinyalleri bulundukları yerde tekrarlayarak evin diğer tarafına aktaran cihazlar. Kurulumları son derece kolay olan bu ürün grubunda kullanıcılara çok geniş seçenek sunan TP-Link, RE600X modeliyle evlerinde WiFi 6 teknolojisini kullananları hedefliyor. Üzerindeki akıllı ışık göstergesiyle en doğru yere konumlanma konusunda kullanıcılara yol gösteren ürün, prize takılarak kullanılıyor. Modem/yönlendirici ile kolayca eşleştirilen ürün, evlerdeki WiFi sinyal sorunlarını yüksek bağlantı hızı, daha geniş kapsama alanı ve WiFi 6 teknolojisinin getirdiği diğer avantajlarla çözüyor; ev ağını çok daha güçlü hale getiriyor.

Gigabit bağlantı hızları…

RE600X, hem kablosuz hem kablolu bağlantıda Gigabit hızlar sunan bir menzil genişletici. Çift bantlı ürün 5GHz bandında 1200 Mbps (1.2 Gbps), 2.4 GHz bandında ise 574 Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Üzerinde yer alan Gigabit Ethernet girişi sayesinde kablolu cihazların da Gigabit hızında ağa bağlanmasını sağlayan ürün, yüksek bağlantı hızı isteyen kullanıcıların beklentilerini rahatlıkla karşılıyor.

Evrensel uyumluluğu olan ürün, her marka ve model modem/yönlendiriciyle birlikte kullanılabiliyor. WiFi 6 teknolojili farklı marka modeme sahip bir kullanıcı, WiFi ağını genişletmek istediğinde rahatlıkla RE600X ile bunu yapabiliyor.

Üzerindeki Ethernet girişi sayesinde yerleşik bir erişim noktası (access point) modu olan ürün, menzil genişletici görevinin yanı sıra kablolu ağı kablosuza çeviren bir erişim noktası olarak da görev yapabiliyor.

TP-Link’in Tether uygulamasıyla kurulumu ve yönetimi çok kolay olan RE600X’in kapsama alanını kullanıcılar seçebiliyor. Üç farklı kapsama alanı tipinden birini, ihtiyacına göre Tether’dan seçen kullanıcı çok daha verimli bir WiFi ağı oluşturuyor.

 RE600X’in tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dahil 1,639 TL olarak belirtiliyor.(BDS)

Ayrıntılı bilgi için: https://www.tp-link.com/tr/home-networking/range-extender/re600x/#overview

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete