GÜNDEM

TP MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yenişehir İlkokulunda eğitim gören yürüme engelli öğrenci Muhammed Mustafa Üzümcü, okula engeli rampası yapılması talebiyle, gazetemiz aracılığı ile yetkililere seslenmiş, TP Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’in talimatıyla okula rampa yaptırılmıştı.

TP MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
11-07-2018 22:42
Google News

MİNİK MUHAMMED’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Minik Muhammed, annesi Fatma Üzümcü, amcası Mehmet Şah Üzümcü ve Okul Aile Birliği Üyesi Fatih Sultan Ersoy ile birlikte TP Müdürü Mustafa  Demir’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Minik Muhammed ile yakından ilgilenen Demir, “İşlerimin yoğunluğundan pek gazete okumaya fırsatım olmuyor. Yerel gazetede çıkan Minik Muhammed rampa istiyor, haberinin ardından gerekli talimatları vererek okula bir rampa yaptırdık. Muhammed’in o mutluluğu bize mutluluk kattı. Kurumumuz kurulduğundan bu yana bu tür yardımlara sürekli açıktır” dedi.

FORMA SÖZÜ...

Minik Muhammed’in Fenerbahçeli olduğunu öğrenen Müdür Demir, Fenerbahçe forma sözünü verdi. TP Müdürüne teşekkür eden Anne Fatma Üzümcü “Oğlum, rampa olmadığından dolayı okula girip, çıkmakta oldukça çok zorlanıyordu. Ama rampa yapıldığından beri istediği gibi okula girip çıkabiliyor. Rampayı yaptığından dolayı TP Müdürümüz Mustafa Demir’e çok teşekkür ediyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete