SPOR

TPAO atletleri Avrupa Şampiyonası'nda

Geçen sezon elde ettiği şampiyonluk ile ülkemizi Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonasında temsil hakkı elde eden Petrolspor Atletizm Takımı, müsabakalara katılmak üzere cuma günü havayoluyla Portekiz’e gidecek.

TPAO atletleri Avrupa Şampiyonası'nda
21-02-2024 00:00
20-02-2024 18:32
Google News

Büyük kadınlar ve miks bayrak takımlarından oluşan takımımızda 9 sporcu, 2 antrenör ve 1 temsilci yer aldı. 25 Şubat’ta Portekiz’in Albufeira şehrinde müsabakalara katılacak olan kırmızı-beyazlı ekibimiz, büyük kadınlar kategorisinde, Çek Cumhuriyetinden 2, İspanya’dan 3, Fransa’dan 2, İngiltere’den 2, İtalya’dan 2, Lüksemburg’dan 2, Norveç 2, Portekiz 2, Sırbistan 2, İsveç 2, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, İsrail, İsviçre’den 26 kulüp ile yarışacak. Büyük kadınlar takımımız, Ruken Tek, Bahar Atalay, Sümeyye Erol ile Sultan Haydar’dan oluşacak.

KARIŞIK MİKS BAYRAK MÜSABAKALARINDA 10 ÜLKE YARIŞACAK

Karışık Miks Bayrak Takımı müsabakalarına ise 10 ülkeden 14 takım katılacak. Temsilcimiz, ilk defa katılacağı karışık bayrak müsabakalarında Damla Çelik, Tamer Sakar, Özlem Kaya Alıcı ve İbrahim Erata kadrosu ile mücadele edecek. Avrupa Kulüpler Kros Şampiyonasında ülkemizi genç erkekler, genç kadınlar ile büyük erkekler kategorilerinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile büyük kadınlar ve miks karışık bayrak kategorilerinde ise TPAO Batman Petrolspor Kulübü temsil edecek. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete