SPOR

Petrolspor’a nazar değdi

Lider TPAO Batman Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Elazığspor karşısında son dakikada attığı gol ile 1 puanı kurtardı.

Petrolspor’a nazar değdi
11-02-2024 16:32
11-02-2024 17:09
BATMAN
Google News

Hakamler: Sercan Yılmaz, Enes Berk Güçlü,  Hüseyin Sepetçioğlu

Petrolspor: Yusuf Balcıoğlu** Hamza Özdemir** Muharrem Öner** Muhammet Ara** Ali Mert Işık** Muzaffer Kocaer** Uğurcan Bekçi*** Mustafa Seyhan** 28            Halil Yılmaz** Mustafa İnan** Tunç Murat Behram**

Elazığspor: Hakan Canbazoğlu, Burak Yamaç, Hasan Ekici, Metin Peker, Fatih Kıran, Çağrı Yasak, Yağızcan Erdem, Mikail Koçak, Beykan Şimşek, Bahattin Köse, Berşan Yavuzay   

Lider TPAO Batman Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Elazığspor karşısında son dakikada attığı gol ile 1 puanı kurtardı.

Karşılaşmayı Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ile birlikte binlerce taraftar izledi.

Kart cezasılı Akın Akman, Oktay Gürdal ve sakat Gökhan Meral’dan yoksun olarak sahaya çıkan Petrolspor, oyuna baskılı başlayan taraf oldu. Beklenen oyunu sahaya yansıtamayan Petrolspor, maçın 19. Dakikasında anlamsız bir pozisyonda Bahattin Köse’nin ceza sahasının dışında attığı şut kaleye girdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra toparlanmaya çalışan Petrolspor, ilk yarıda şuursuz ataklar geliştirince Elazığspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

HEYECANLI 2. YARI

2. Yarıya Yakup Alkan ve Yalçın Kaya’yı oyuna alarak başlayan Petrolspor, rakibine oranla daha baskılı oynamasına rağmen aradığı golü bulamadı. Elazığsporlu tecrübeli oyuncular oyunu istediği gibi yönlendirirken Petrolspor şuursuz ataklarını sürdürdü. Son 15 dakikada Yakup Alkan, Nurettin Çağlar, Tunç Behram’ın sayısızca kaçırdığı pozisyonlar gole dönüşmedi. Maçın 90+3 dakikasında topla buluşan Tunç Behram’ın attığı gol ile Petrolspor sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

BOZKURT İŞARETİ SAHAYI KARIŞTIR

Maç sonunda Elazığlı bir futbolcunun taraftara bozkurt işareti yapmasıyla ortalık bir anda gerginleşti. Petolsporlu oyuncular ile Elazığlı futbolcular arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisin araya girmesiyle olay sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete