SPOR

TPAO’da renkli turnuva sona erdi

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen İbrahim Halil Kay Üniteler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

TPAO’da renkli turnuva sona erdi
21-06-2022 14:13
21-06-2022 14:14
BATMAN
Google News

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Antrenör İbrahim Halil Kay adına TPAO’da düzenlenen üniteler arası futbol turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu. 1 ay önce başlayan müsabakalar, 2 grupta 10 takımın katılımı ile oynandı. Her grupta 4 takımın bir üst tura çıktığı müsabakalar sonunda çeyrek final, yarı final maçları sonunda final müsabakası Pazartesi Günü saat 19.30 da TPAO Bölgespor ile Batıramanspor arasında oynandı. Çekişmeli müsabakayı 2-1 kazanan Batıramanspor, turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçını yaklaşık 500'ün üstünde seyirci ile TPAO personeli takip etti.

KRİSTAL PARK PERSONELİ DURMADI

Turnuva boyunca TPAO tarafından katılımcılara döner, çiğ köfte, tatlı, dondurma, sıcak çay ikramı yapıldı. Etkinliklerde TPAO Kristal Park Ekibinin arı gibi çalıştı.

DESTEK HİZMETLERİ GÖREVİNİ YAPTI

TPAO destek hizmetleri birimi, turnuva boyunca personeli ile organizasyonun eksiksiz tamamlanması için var gücüyle çalıştı.

AİLELER FİNAL MAÇINI TAKİP ETTİ

Bölgespor-Batıramanspor arasında oynanan final maçını personel eşleri ile aileler yakından takip etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen final maçının ardından halay çekildi.

ŞAMPİYON BATIRAMANSPOR

TPAO İbrahim Halil Kay Üniteler Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu Bölgespor'u 2–1 ile yenen Batıramanspor oldu. Batıramanspor'a kupasını Bölge Müdürü Mustafa Demir, 2. olan Bölgespor'a kupasını Üretim Müdürü Mustafa Çetin, 3.olan altyapı gücüne kupasını Tedarik ve Lojistik Müdürü Adnan Yürük, en centilmen takım olan Garzanspor’a ödülünü Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, gol kralı olan Batıramanspor’dan İzzettin Aksoy'a ödülünü Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş verdi.

“İBRAHİM HOCAMIZA YAKIŞIR BİR TURNUVA OLDU”

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir “Bildiğiniz gibi yakın bir zamanda çalışma arkadaşımız personelimiz İbrahim Halil Kay hocamızı kaybetmiştik. Adını yaşatmak için bu sene düzenlediğimiz TPAO üniteler arası müsabakalarını onun adına düzenledik. Katılan tüm personelimize gösterdikleri centilmenlikten ötürü teşekkür ediyorum. Turnuvada dereceye giren takımları kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete