SPOR

TPAO'nun şampiyonu Güvenlik…

Türkiye Petrolleri (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen üniteler arası futbol turnuvası final karşılaşmasında İkinci Baharspor’u 4–3 yenen Güvenlik Müdürlüğü, TPAO üniteler arası futbol şampiyonu oldu.

TPAO'nun şampiyonu Güvenlik…
20-06-2023 15:30
20-06-2023 12:58
Google News

FİNAL KARŞILAŞMASI NEFES KESTİ

TPAO İbrahim Halil Kay Spor Tesislerinde oynan final karşılaşmasına TPAO çalışanları, site sakinleri ve Batmanlı Sporseverler ilgiyle izledi. Final karşılaşmasında iki takımın kıran kırana mücadelesinde gülen taraf, son dakika golü ile Güvenlik Müdürlüğü oldu. Final maçının son dakikasında sahneye çıkan İbrahim Behiç, attığı şık gol sayesinde şampiyonluğu Güvenlik Müdürlüğüne kazandırdı. Yıllar sonra kupayla tanışan Güvenlik Müdürlüğünün Teknik Menajeri Turgut Türkoz’ün sevinç gözyaşları, taraftarı duygulandırdı. Şampiyonluk kupasını TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir'in elinden alan Güvenlik Müdürlüğünde sevinç hâkim olurken, şampiyonluğu son dakika golüyle kaybeden ve turnuvanın ikincisi olan ikinci Bahar Spor’da ise üzüntü hakimdi.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Turnuva sonunda, en centilmen takımı olan PCP spora ödülünü Tpic Batman Bölge Sorumlusu Ergin Yavaş, gol kralı Aydın Demirboga'ya ödülünü Üretim Baş Mühendisi Yusuf Selimoğlu, turnuvanın 3.’sü olan TPİC spora ödülünü İnsan Kaynakları Müdürü Nurullah Uçar, turnuva 2.’si olan İkinci Baharspor’a ödülünü Mali İşler ve Finansman Müdürü Fereç Kılıçer verirken, şampiyonluk kupasını ise Güvenlik Müdürlüğüne TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir verdi. TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir “Turnuvanın esas amacı, işçilerin yoğun çalışma temposunu biraz hafifletmek, mesai saati dışında sosyal projelerle personelin moral ve motivasyon yükseltmekti. Profesyonel ligleri anımsatan turnuvaya katılım sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete