GÜNDEM

TPİC’TE YENİ YÖNETİM FARK YARATIYOR!

TPAO’nun yan kuruluşu TPİC, sık yaşanan yönetici değişiklikleriyle gündeme gelirken, Genel Müdürlüğe atanan Edip Müyesseroğlu ile kurumda istikrar sağlanmaya başladı.

TPİC’TE YENİ YÖNETİM FARK YARATIYOR!
06-01-2020 21:47
Google News

 

Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından biri olan TPAO’nun yan kuruluşu TPİC’te kurum ve faaliyet dışı atanan yöneticilerden yeterli verim alınamayınca, müdür değişiklikleri peş peşe gelmeye başlamıştı. Müdür sirkülâsyonun olduğu kuruluşta, TPAO Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Edip Müyesseroğlu’nun Genel Müdürlüğe atanmasıyla birlikte istikrar yaşanmaya başladı. Petrol sektörünün her kademesinde görev almış, işi, işleyişi ve tüm kademeleri çok iyi bilen Müyesseroğlu, güçlü bir ekip kurdu. Yapılan değişikliklerle, şirket işleyişinde işleyiş farklılıkları yaşandı.

GÜÇLÜ KADRO KURULDU

TPİC’te tüm bölgelerden sorumlu Genel Koordinatörlüğe, daha önce Batman Sondaj Müdürlüğü de yapmış olan TPAO Genel Müdürlüğünün sevilen personellerinden hemşerimiz Gökhan Kavak getirildi.  TPİC Batman Bölge Müdürlüğüne de Batman Bölge Müdürlüğünün başarılı mühendislerinden Bünyamin Okatan getirildi. Sahaya, ekipmana ve personele hakim olan yeni yönetim, işleyişe hızlı müdahaleler yapıyor. Öte yandan, atanan yeni yönetimin TPAO kaynaklı olması, ilk günlerde “TPİC’e kayyum atandı” söylentilerine yol açmıştı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete